SHARE

De multe ori, noaptea mai ales, îmi tot vine în minte o întrebare: noi avem Poliție Locală în ? E cam ciudată, pentru că știu că există așa ceva… am tot văzut mașini inscripționate cu Poliția Locală prin diverse locuri din oraș, am observat și oameni în uniforme negre, marcate cu numele instituției.

Doar că până acum, în ciuda așa-ziselor evidențe, eu nu i-am simțit prezența. Aș fi vrut să îi văd pe polițiștii locali patrulând la miezul nopții pe Pietonală… poate ar fi mai liniște în zonă. Poate nu am fost destul de vigilent. E drept, noaptea pe unii îi poți găsi ținându-și de urât la un pahar de cafea pe la teatru sau agățați de stâlpii cu încărcătoare de telefoane mobile. În cartiere nu știu ce roluri își asumă… pe la blocurile sociale de exemplu.

Așadar, poate mă ajutați cu un răspuns adecvat la nelămuririle mele: pe unde îi putem găsi pe polițiștii locali… mai ales noaptea. Ați apelat la ei, ce i-ați văzut făcând, mai dau amenzi? Poate aveți și „dovezi” despre presupusa lor activitate (poze, filme, mărturii – vreo fotografie nocturnă cu ei ar fi ideală)… în fine… cred că ar trebui să existe indicii despre utiltatea lor…

Related Posts: