SHARE

Unele măsuri anunțate de autoritățile care „au declarat război coronavirusului” sunt total bizare, altele creează stress inutil, panică, frustrări, altele trebuiau impuse ca lucruri normale acum mult timp (gen dezinfecția din autobuze, școli etc.).

Revenind la cele bizare, iată câteva dintre ele: în Deva, pot asista la o căsătorie la Starea Civilă maximum 10 oameni – cu condiția să se dezinfecteze pe mâini. Dacă mai vin 2 – 3 rătăciți le strică oamenilor cununia. Poate se trezesc și cu niște amenzi…

În , la capela din Valea Seacă, mortul să nu fie privegheat de mai mult de 100 de persoane. Oamenii în loc să fie lăsați să își plângă rudele trebuie să completeze un chestionar în care să scrie pe unde au umblat în ultima vreme. „Să-i demascăm pe suspecți?”.

Sarmizegetusa Regia închide și ea porțile turiștilor pentru cel puțin 10 zile, „pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19” . Unde să se răspândească… la daci, prin pădure, pe munte?

Între timp… oamenii panicați de tot ce văd și aud dau buzna în magazine să își facă provizii (pentru ce? sfârșitul lumii?) și au golit toate rafturile de mezeluri – că doar e vreme de post. Oare dacă or da colțul cu mațele burdușite vor fi mai fericiți? 👀😱🐾🐾🌈😷

Related Posts: