Home HOT NEWS Ne așteaptă vremuri grele. Dictatura măștilor

Ne așteaptă vremuri grele. Dictatura măștilor

157
0
SHARE

Ne așteaptă vremuri grele… dar mulți dintre noi le merităm. Avem ce am ales, năuci cum am fost de trei decenii. // În Simeria și împrejurimi poți fi amendat cu 500 de lei de vreun milițian care te “prinde în flagrant” că nu porți mască. Micii dictatori ai orașelor de la țară au comandat asta.

În SUA nu și-a permis nimeni așa ceva – dar unii specialiști recomandă purtarea măștilor. Alții nu. Oamenii însă au dreptul să decidă fără a fi amenințați. În alte țări civilizate, ca Germania, continuă dezbaterea asta a purtării măștilor, medicală și culturală, dar nimănui nu i se garantează că masca îl va scăpa de Covid. Noi nu mai facem studii, nu mai avem cu cine. Noi suntem cu hei-rupul, cu amenzile și cu impresia artistică. Armata iese cu tab-urile pe străzi să sparie🙃 Covidul.

“Autoritățile” figurante le dau oamenilor în fiecare zi motive să se simtă mai dezorientați, mai hărțuiți și mai lipsiți de speranță. Peste tot, politicienii vor să puncteze – să-i vadă lumea acum prefăcându-se implicați, sensibili și fermi. În rest, Dumezeu cu mila – criza o trece, dar alegerile se apropie. Asta îi doare pe ei… 🤔🤗😕

Știrea pe adevarul.ro.

 

Related Posts: