SHARE

Dezbaterea electorală din ia proporții.🥶😱😨 După încălzirea cu măscuțele, partidele au scos la bătaie artileria grea: cartofi, ceapă, morcovi, ouă, pateu, zahăr, leuștean și ce au mai apucat oamenii prin piețe… să le ajungă votanților de ciorbe până după alegeri!

Bineînțeles, nu pot lipsi din pachețelul de suflet tradiționalele făină albă + ulei. Păi „F.a.U.”-ul îl dai sărmanilor și dacă nu te votează – numai așa, să le arăți că ești domn, că nu îi jignești numai cu fluturași, cum fac alții. Ce să citească pe fluturașii ăia – minciunile voastre? Păi până și UE le dă făină și ulei – cum să nu le dai tocmai tu, fi-ți-ar orgoliul de politician, doar nu ești mai prejos de UiE! 🇦🇩🇪🇺

Și pentru că politicienii nu sunt așa neomenoși cum ar crede unii, oamenii pun în plăsuțele alea de mare caracter și niște suc la 2 – 3 litri (oridecare, dar cu bule neapărat) și niște cozonac (ce-a mai rămas de la Paște) să se îmbucure și copiii. Nu votează țâncii, dar cresc ei și nu-i uită așa ușor pe mărinimoșii ăștia.

Asta e o bucată de adevărată în orașul nostru: să bat politicienii în cartofi pe flămânzii Hunedoarei. Vorba aia, dă și UiE și n-or da candidații?

Așadar, ce mai proiecte, ce strategii, ce promisiuni…! Treziți-vă… „Ce-i în mână, nu-i minciună” – ăsta ar trebui să fie adevăratul slogan de campanie al multor partide! 🇦🇩🤗👀🦄🤔🤡

Să le fie bine și celor care care votează cu stomacul. Doamne ajută 🤗

PS: Să nu uitați să puneți pliantele în pachețele, că altfel n-ați făcut nimic.

Related Posts: