SHARE
  • Pentru o zi de vineri, în care nu am avut cine știe ce treabă, a fost ok să fac 19 kilometri pe jos. Dar cam așa s-a întâmplat și în zilele trecute. Nu am vrut să circul cu mașina, măcar câteva zile pe săptămână.

Evident că nu am mers să „protestez” la pompă așa cum au făcut-o alții, cu 50 de bani mărunt, potrivit unuia dintre multele scenarii coordonate și emotive, puse la cale de-a lungul timpului (și tot mai dese în ultimii ani), cu românii – actori de nevoie.

Dar nu am mai trecut pe la benzinării și nu am mai mișcat mașina de câteva zile. Ar merita să aflați ce se întâmplă cu corpul uman când nu circulă cu mașina. Știu că unii nu au cum să nu facă asta – nimeni nu e de învinovățit că nu se poate despărți de mașină câteva zile pe săptămână. Dimpotrivă, e chiar dureros ce se întâmplă.

Dar, altfel, se pot întâmpla și lucruri bune: de exemplu mergi mai mult pe jos. Lucrezi la sănătatea ta. Slăbești, respiri un aer mai curat. Nu le dai bani celor care „te jupoaie” la pompă. Nu mai trebuie să te plângi pe Facebook, că lumea se pune de-a curmezișul drumului tău spre fericire (cu mașina – evident)…

Related Posts: