SHARE

Lucrurile sunt simple: o fostă câştigătoare de la “Dansez pentru tine” şi-a chemat în instanţă părinţii pentru a primi o parte din valoarea premiului. A plecat de acasă fiindcă nu mai putea trăi alături de ei şi a cerut în instanţă 80.000 de lei din cei 210.000 de lei pe care familia i-a obţinut, după ce ea a urcat pe scenă.

Povestea Ellei este întâi emoţionantă, iar apoi, după ce te face să crezi că fata a vrut să ia banii care erau destinaţi pentru tratamentul mamei sale suferinde de paralizie, o să vrei să arunci cu pietre în ea. Despre acest subiect am scris AICI , dar după ce m-am întâlnit cu Ella pot să spun că sunt de partea ei, în multe privinţe.

Adică nu aş vrea să trec prin ce a trecut ea! Nu ştiu ce copilărie fericită poţi avea când ai un părinte ţintuit într-un scaun cu rotile, care te blamează continuu pentru nenorocirea lui. Când ajungi, poate fiindcă ai un neînchipuit, să lupţi pe bani mulţi pentru binele familiei tale şi nu ratezi şansa asta, dar tot nu reuşeşti să îţi faci părinţii mândrii de tine. Despre povestea Ellei, puteţi citi AICI! Eu pot să adaug că nu ea a vrut să îşi facă “publicitate”, ci, na, aşa suntem noi, ne băgăm nasul unde nu trebuie!

Voi reveni!

Related Posts: