SHARE

Supermarketul Lidl: Un ţigan agabaritic, atât fizic, cât şi în ce priveşte lanţul de aur de la gât, e prins la ieşire de agenţii de pază ai magazinului cu două îngheţate în buzunar, subtilizate, bineînţeles. Daună: patru lei. Omul se jură că nu fură (cică nu ştie cum i-au ajuns acolo), semnează procesul verbal, se urcă în Merţan şi tai-o!

Supermarketul Lidl (1): Am luat un sac de zece kilograme de mâncare pentru câini. O pensionară în urma mea, la coadă: “Fir-ar al naibii, aştia se îngrijesc mai mult de animale decât de oameni!”

Terasă de , Micro5: Târziu, în , o plasmă tv zace agăţată pe peretele exterior al unei terase nepăzite de nimeni, lăsată la rândul ei în întuneric după închiderea programului. Angajaţii localului au uitat-o afară, iar tot ce trebuiau să facă trecătorii care doreau să intre în posesia obiectului, gratuit, era să îl ia din cui şi să plece cu el la braţ. Noroc cu noi. Unul dintre amicii mei a sunat la Poliţie şi celebrii oameni ai legii au venit, patru într-o Nova, şi au prevenit furtul. Ne-au zis: “Mergeţi acasă, ca să nu tulburaţi liniştea publică. De aici ne ocupăm noi”. Au inspectat plasma cu lanterna, au păzit-o câteva zeci de minute şi au ridicat din umeri. În cele din urmă, o angajată a barului, trezită din tot de amicii mei, a venit şi a luat televizorul din calea hoţilor pentru a-l adăposti la locul lui, în bar. Altfel sigur plasma ajungea subiect în buletinul de al IPJ.

Related Posts: