SHARE

Mai patrulează cineva prin ? Mă cam îndoiesc. În ultimele zile/nopţi în au avut loc mai multe evenimente care te fac să arăţi cu degetul spre poliţişti: să fii ironic la adresa lor sau dezamăgit faţă de ceea ce mai reprezintă unii dintre ei pentru comunitatea în slujba căreia s-au pus.

Întâi câţiva gipsies au reuşit să fure, fără niciun efort, peste 20 de capace de canal într-o noapte, două, dintr-un . Poţi trage concluzia că poliţiştii sau poliţiştii locali care îşi fac rondul pe străzile ciuruite de magneţi ar fi trebuit să “simtă” ceea ce se petrece în jurul lor ori la nevoie să se întrebe ce naiba caută căruţele alea pe la patru dimineaţa pe străzi, că din câte ştiu pe …oamenii:)  cocoţaţi la cârma atelajelor nu prea îi vedem ca fiind aşa matinali. Mă rog, e clar că nu ieşeau din schimb de la vreun serviciu.

Apoi, am observat întâmplător ce mai “combătea” un echipaj de Poliţie în zona bişniţarilor cu ţigări din Piaţa Dunărea. Imaginea cu maşina devenită loc de sprijin vorbeşte de la sine. (MAI MULTE DETALII AICI)

Dacă mai e să adaug ceva, pot spune doar că azi dimineaţă, la orele trei-patru un vecin de cartier a dat trezirea cu la maxim. A ţinut-o aşa vreo două ore, până la răsărit, şi sunt convins că jumătate din bloc a chemat Poliţia şi probabil a fost amendat greierele, deşi nu cred că i-a păsat prea mult la cât de rupt era.

Dar omul, dacă e permis să îi spun aşa, a continuat petrecerea, parcă în ciuda tuturor şi mai ales a “gaborilor, care n-are ce-i face”! Mă întreb dacă poliţiştii sunt chiar aşa legaţi de mâini sau lipsiţi de tupeu în faţa acestor personaje. Mă întreb de ce pe “prietenul nostru” petrecăreţ din cartier nu l-au chemat la secţie pentru câteva ore să îl liniştească un pic. De oamenii de bine de la Dunărea nu mai spun nimic, se vede că au pile…

Related Posts: