SHARE

Două festivaluri au loc în paralel, la sfârşitul acestei săptămâni, în . Organizate de administraţia locală a municipiului, Zilele Hunedoarei şi Festivalul S.O.S. Castelul vor costa aproximativ 200.000 de lei. „Suma menţionată provine din sponsorizări şi din alte venituri alebugetului local al municipiului Hunedoara”, se arată în hotărârea de Consiliul local prin care a fost adoptat bugetul celor două evenimente întinse pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică.

** VOI REVENI CU IMAGINI **

Fără , de data aceasta
Cea mai mare parte a sumei alocate de Consiliul Local va fi atribuită onorariilor celor peste 50 de artişti de toate genurile muzicale (mai puţin manele, surprinzător) care vor urca pe scena festivalului „Zilele Municipiului Hunedoara”. Printre vedetele invitate se numără , CRBL, Direcţia 5, şi trupa Guess Who. Concertele vor avea loc în fiecare seară, pe o scenă amplasată pe Bulevardul Dacia, în al Hunedoarei. Bulevardul se află în prezent în restaurare, astfel că lucrările vor fi suspendate temporar, până la încheierea petrecerilor stradale. De asemenea, traficul rutier şi parcarea maşinilor vor fi oprite în zona festivalului.

** VOI REVENI CU IMAGINI **

Atenţie! Se deschide camera de tortură

Turiştii care vor să asiste la un eveniment mai original sunt invitaţi la castel. Timp de trei zile, cetatea medievală a Hunedoarei va fi animată de protagoniştii festivalului S.O.S. Castelul. Expoziţii, tabere, concursuri şi jocuri medievale, focuri de tabără şi demonstraţii de luptă sunt câteva dintre ingredientele reuşitei unui eveniment inedit, al cărui principal punct de atracţie va fi „camera de tortură a castelului”, o expoziţie a cărei inaugurare este programată vineri după-amiază. (SURSA: Ziarul Hunedoreanului!).

** VOI REVENI CU IMAGINI **

Related Posts: