SHARE

Cea mai inspirată schimbare faţă de ediţiile trecute ale acestui din este faptul că i-a fost alocat mai mult spaţiu, pe Bulevardul Dacia. Asta înseamnă mai mulţi hunedoreni deranjaţi de gălăgia dinspre miezul nopţii (nu putem fi toţi mulţumiţi), dar şi mai puţină înghesuială. În concluzie, organizarea e ok de data asta.

În ce priveşte partea mai puţin tehnică, adică aia “de culoare”… lucrurile nu s-au prea schimbat faţă de anii trecuţi, cu excepţia evenimentelor de la Castelul Corvinilor. S.O.S. Cel mai mult mă bucur că intrarea e liberă în zilele astea la castel, pentru că aşa ajung să îl vizitez din nou, să mă rătăcesc dacă se poate pe acolo (şi chiar am ce vedea în cele trei zile “medievale”). Altfel, parcă nu am aşa o tragere de inimă, recunosc (sunt zgârcit uneori, deşi fie vorba, aş putea să intru gratuit, dar nu prefer varianta asta nicăieri). [nggallery id=73]

Aşadar, culorile de sărbătoare ale oraşului sunt la fel de pestriţe ca în anii trecuţi. Poate oamenii nu mai cheltuie aşa cum ar fi făcut-o în trecut, dar terasele sunt pline, ruletele fără pierdere şi linghişpirele sunt la locul lor, semn că nu au fost demontate de criză, iar petrecerea se întinde până mult după miezul nopţii. Vedetele care au urcat pe scenă până acum nu au fost cine ştie ce, dar, mă rog, dacă fac atmosferă, iar micii şi berea sunt puşi la dispoziţie în apropiere (cine vrea, să şi danseze…), sărbătoarea e ok. Am fost aseară la… (aşa se zice) şi am o mulţime de fotografii, pe care încă nu o să le postez aici, dar pot să spun că, da, merge ;). Azi, nu cred că o să mai am drum prin zonă, deşi dacă scot capul pe fereastră, aud muzica!

NEWS! Hunedoara intră în febra festivalurilor: ZILELE MUNICIPIULUI HUNEDOARA!

Related Posts: