SHARE

Ce s-ar întâmpla, oare, dacă în fiecare seară, măcar vara, am sărbători câte ceva, iar caravanele cu mici şi bere şi cu toate celelalte “ingrediente” ale petrecerilor stradale ar ocupa centrul municipiului şi hunedorenii ar fi nevoiţi să se înghesuie pentru a prinde un loc la terase.

Mă gândeam la lucrul acesta pe drumul spre casă, dar nu am ajuns la nicio concluzie, deşi pe undeva, cred că Hunedoara s-ar simţi mai vie cu astfel de sărbători. Eu nu mă dau în vânt după ele, dar dacă tot sunt acolo, mă conformez :). a cântat în ultima seară a festivalului Zilele municipiului Hunedoara şi apoi Direcţia 5.

O ţigancă încerca să vândă drujbe de jucărie, cred. La gogoşi glazurate şi pui la rotisor au fost cozi ca pe vremea lui Ceauşescu, atâta doar că astfel de delicatese nu existau atunci. Focul de artificii a ţinut fix 12 minute, mi-a spus cineva, iar oamenii s-au înghesuit în parc să le privească. În rest, sărbătoarea s-a încheiat în linişte!

Nu a fost cine ştie ce pentru mine, dar hunedorenii mai au nevoie de aşa ceva, e clar. [nggallery id=76]

VEZI ŞI:

SEXY ŞI REA: Andreea Bănică – Zilele municipiului Hunedoara! FOTOGALERIE!

NEWS! Hunedoara intră în febra festivalurilor: ZILELE MUNICIPIULUI HUNEDOARA!

STREET VIEW: Zilele Municipiului Hunedoara. Day 1. !

Inna SHOW!!! Concertul Inna la Deva!

FOTOGALERIE: VEZI Imagini de la concertul INNA, LA DEVA (I)

Inna SHOW!!! Concertul Inna la Deva!

FOTOGALERIE H.O.T. : IMAGINI de la concertul INNA, LA DEVA (2)

HI-Q de senzaţie la Hunedoara! Vezi imagini de la concertul uneia din trupele cool!

IMAGINI: Antonia la Hunedoara! Aţi mai văzut aşa frumuseţe?

Related Posts:

Ce-ar fi daca cei care organizeaza astfel de venimente s-ar gandi uneori si la zgomotul infernal care ii impiedica pe unii locuitori ai Hunedoarei (care au ghinionul sa locuiasca in zonele afectate de poluare fonica) sa se odihneasca la sfarsit de saptamana?