SHARE

Mai am şapte luni şi am terminat studiile! , ne transmite călduros, din celula lui, unul dintre personajele “de bine” din Hunedoara. S-a fotografiat cu două de wiskey, ajunse din greşeală, ca şi el bineînţeles ;), după gratii. 

Cu ceasuri de lux la mână şi dotaţi cu telefoane de ultimă generaţie, câţiva interlopi din Hunedoara au ales să arate că s-au acomodat perfect cu celulele închisorii unde au fost trimişi pentru infracţiuni de furt şi agresiune. Oamenii s-au fotografiat într-una din încăperile unui penitenciar, în timp ce se pregăteau de petrecere. Deşi introducerea alcoolului este interzisă în închisoare, unul dintre condamnaţii hunedoreni s-a fotografiat în timp ce ţinea în mâini două sticle de wiskey. Apoi a postat imaginile pe contul său de Facebook, pentru a putea fi comentate de prieteni. CONTINUAREA ŞI FOTO AICI!

Imaginea de la cheful de după gratii nu am mai postat-o. Mi-a plăcut mai mult cea a puşcăriaşului care se încoardă cu cuţitul. Îţi taie pofta de mâncare. Sau de închisoare, în cazul celor care consideră că viaţa poate fi cool şi acolo. Ar trebui să fie folosită drept afiş în campaniile educative din şcoli, pe sistemul: “ţi-am pregătit un loc la noi în celulă”.

Oricum, după ce am scris despre el, omul cu cuţitul şi cu sticlele de wiskey şi-a şters pozele de pe Facebook. De unde am tras concluzia că e interesat să investească în imaginea lui şi nu ar fi dorit să ne creeze o impresie greşită despre el. Şi că are acces la Facebook, că a citit textul (nu în sensul că e un cititor fidel 🙂 ). Mă întreb totuşi pentru cine e cuţitul ăla sau cum ajung sticlele alea în închisoare. O fi penitenciarul X un fel de Oz?

Related Posts: