SHARE

Zilele de din luna noiembrie ar trebui interzise prin lege. Sau măcar printr-o hotărâre de consiliu local din , cum sunt ălea în care se spune că poliţiştii comunitari pot să dea amenzi celor care hrănesc câinii locali sau invers…

În noiembrie cel mai bun pe care îl poţi face în zilele libere e să te gândeşti la ce ai fi putut face dacă îţi luai concediu în orice altă lună a anului. Să le iei pe rând, eventual. Dar cât poţi să stai să visezi la aşa ceva?! La un moment dat te doare capul. Eu de exemplu nu am reuşit.

<

M-am împotmolit în câteva săptămâni din vară, în care dacă la şase – şapte dimineaţa nu plecai la culcare, mai mergea o cafea pe terasă. M-am apucat de citit. Am glumit, am răsfoit două trei pagini din nişte cărţi proaste, am deschis televizorul, apoi am mers la bibliotecă şi mi-am luat Poe. Ce să citeşti în luna noiembrie decât Poe? Dar de ce să citeşti în luna noiembrie, când alţii îşi fac de vacanţă sau stau pe Facebook? Eu, recunosc, am renunţat şi la planurile de sărbători şi la Facebook pentru câteva zile). Anul ăsta parcă nici nu îmi doresc să vină sărbătorile. Eventual, să vină şi să treacă, dar repede să nu le simt “magia”. Să fiu un fel de Scrooge.

Până la Crăciun, totuşi trebuie să trecem (cu vederea) o chestie interesantă din “agenda publică” 🙂 şi anume alegerile parlamentare. Îmi place politica la nebunie 🙂 … nu merg la vot.

Related Posts: