SHARE

Psycho dad, personajul din serialul preferat al lui , trăieşte într-un sat de din apropierea Devei. Psycho dad şi-a închis fata bolnavă, în casă, de teamă ca sătenii să nu o violeze.

A ferecat cu mai multe lacăte “din ălea chinezeşti”, uşa cămăruţei în care a încuiat-o pe tânără şi a montat camere pentru a o supraveghea. Mai mult moartă decât vie, febleţea lui psycho dad poate privi pe fereastră la cele câteva paiaţe spânzurate de stâlpii din curte, să le fie cu luare aminte celor care se încumetă să amuşineze locul.

Câteva potăi lihnite de foame păzesc interiorul curţii, împrejmuit cu gard de sârmă şi buruieni, cu sârmă ghimpată şi lacăte la intrări.

[nggallery id=108]

Dar măsurile de precauţie ale hunedoreanului nu s-au oprit aici. Şi-a inscripţionat una din porţile ogrăzii cu mesajul biblic, scris cu litere mari, din tablă: “Dacă nu credeţi că eu sunt, veţi muri în păcatele voastre”, iar cealaltă cu un mesaj mai profan, dar la fel de ameninţător: “Nu intra că miroş a mort!”.

Psycho dad trăieşte în vârf de munte, a divorţat de fosta soţie a tatălui său, care îi e acum doar un fel de fostă mamă vitregă ce are o părere oarecare despre el, trăieşte şi cu fata aproape paralizată, dar asta o spun doar vecinii, aceiaşi pe care i-a reclamat la Poliţie că au forţat lacătele chinezeşti şi i-au abuzat fiica.

Povestea lui psycho dad continuă AICI!


: În imagine e mama vitregă/ fosta soţie a lui psycho dad, am poze şi cu el că doar e personaj, însă mi-a plăcut mai mult mesajul de pe poarta casei din munţi.

Related Posts: