SHARE

M-a distrat promo-ul Primăriei de pe Facebook. Cică, pe principiul “nu se poate să nu se poată”, o să avem în centrul oraşului, mai exact în faţa Casei de a Hunedoarei.

Unul de la noi din ogradă, care nu ne costă nimic!, zice primăria pe contul ei de Facebook: nu ca anul trecut, când pentru bradul de Crăciun tot ea a dat 32.000 de lei şi cică nu era aşa fain ca ăsta, şi pe deasupra a fost adus şi “de la unguri”, din Harghita. Sincer, eu nu am auzit să fi costat atât, 32.000 de lei – un fel de ten thousand dollars, dar dacă într-adevăr aşa s-a întâmplat, înseamnă că oamenii ăia din primărie au avut ceva din isteţimea casierei care a dat azi unui client rest 5.300 de lei în loc de 530 de lei.

Oare anul trecut nu a fost nimeni din primărie în stare să constate o aşa risipă? Probabil le-a plăcut prea mult bradul şi nu s-au uitat la bani, deşi cred că dacă îl aduceau din Norvegia era mai ieftin. Poate atunci nu existau brazi în Hunedoara, însă mi-e greu să cred asta… Totodată, există şi posibilitatea ca funcţionarul de acum să fi devenit mai înţelept decât cel de anul trecut. Ceea ce e destul de ciudat! Oricum ar fi, eu mă simt contrariat :).

Nu am ajuns încă în centrul oraşului să văd cu ochii mei minunea cu care se laudă angajaţii primăriei, dar aşa o fi…

Related Posts: