SHARE

Am stat prea aproape de difuzoare… şi poate de aceea am plecat spre casă cu “Different” în minte. Nu mai ştiu de câte ori am ascultat-o de aseară până acum (minutul şi jumătate din melodie, pe care l-am încărcat pe youtube), probabil în majoritatea timpului în care am avut căştile pe urechi. A fost un concert ok, deşi nu am fost decât un pic la el. Nu am mai avut timp şi răbdare…

Sore a concertat în de un fel de Zilele Oraşului sau sărbătoarea stradală a lui St. Nicolas 🙂 (moş Nicolae pentru copii). Iar copiii, printre care şi eu, bineînţeles, au venit de la ora 17.00 la spectacol ca să o vadă pe , că aşa au fost anunţaţi, când, de fapt, ea urca pe scenă de la 19.30.

Aşadar două ore şi jumătate de stat în Simeria sau în frig. Aproape tot una. Şi mi-a părut aşa de bine… mai ales de spectacolul de magie pentru copii, dinaintea concertului: 45 de minute de trucuri magice cu animăluţe care ies din pălării şi batiste interminabile! Cine le poate rezista? La un moment dat mi s-a făcut foame şi după ce am dat o tură de oraş în căutarea unui fast-food a trebuit să îmi calc pe mândria culinară şi să mă aşez la coadă la mici, în faţa singurei tarabe de mâncăruri “tradiţionale” înfiinţate în zonă. Da, recunosc, m-am speriat de preţuri şi am fugit: 3,5 lei un mic şi nici măcar nu era de lux. A fost momentul în care am redevenit nostalgic după MC-urile de la MC Donalds.

Dar toate astea nu mai contează aşa de mult, cel puţin faţă de pozele cu Sore. [nggallery id=114]

Related Posts: