SHARE

Decesul milionarului Alin Popa, “regele transporturilor”, “omul care a construit un imperiu”, decesul fulgerător al celui care a înfiinţat Edy Spedition (nu scap de şabloane, le-am folosit prea des în cazul de faţă) a fost unul dintre subiectele anului în presa locală din Hunedoara. Dacă în timpul vieţii omul s-a remarcat prin discreţie, povestea legată de moartea sa a fost exploatată aproape la maxim. Şi sunt sigur că vom continua să scriem despre ceea ce s-a întâmplat cu familia, angajaţii, compania şi tot ce mai ţine de el şi în 2013. Cinic, nu?

Alin Popa şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, în 29 mai. Mercedesul cu care plecase la a intrat pe contrasens şi a fost izbit de un autotren. A fost o ironie a sorţii: să conduci o companie de transporturi care a ajuns să deţină o flotă de peste 1.000 de maşini, cele mai multe , şi să mori spulberat de un autotren. Şi încă o ironie a sorţii: în ziua decesului, se spune, îşi anuţase apropiaţii că va merge la mănăstirea Şag-Timişeni, de lângă Timişoara, locul unde se mutase cu familia.

La vremea decesului, Alin Popa conducea o afacere de câteva zeci de milioane de euro, cu sute de angajaţi, mulţi din zona Hunedoarei şi a Bradului, locul unde s-a născut şi a trăit.

Despre povestea lui mai puteţi citi AICI:

Momente de cotitură în afacerea de milioane a „regelui transporturilor”. Alin Popa a lăsat o moştenire greu de administrat!

FOTOGALERIE: ULTIMUL DRUM! Alin Popa a fost plâns de mii de oameni, ieşiţi pe străzile Bradului!

ACCIDENT. Alin Popa a murit după ce a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi a fost lovit de un TIR

Afacerea pornită de la zero: Povestea de viaţă şi de dragoste a miliardarului de la Edy

 ULTIMUL DRUM PENTRU MILIARDARUL DE LA EDY! Alin Popa a fost înmormântat cu aplauze!

IRONIA SORŢII: Patronul companiei de transporturi Edy Spedition, ucis de un autotren

Municipiul Brad a arătat ca niciodată în ziua în care trupul milionarului a fost dus la cimitir. Mii de au ieşit pe străzi şi mulţi au plâns după el, a fost o emoţie colectivă, dovadă că omul a contat mult pentru comunitatea din care a făcut parte. Iar în câteva luni de la moartea lui, poate cum era de aşteptat, compania de milioane pe care a înfiinţat-o în urmă cu aproape două decenii a ajuns o fantomă a ceea ce însemna acum doi – trei ani. Detalii AICI!

[nggallery id=59]

Related Posts: