SHARE

Cea mai frumoasă zi nu va fi niciodată una petrecută într-un restaurant luxos, cu muzică “bună” şi mâncăruri sofisticate. Şi în niciun caz nu va ţine de bani: cât de mulţi ai, cât poţi cheltui, cum te distrezi cu ei. Poate un câştig la Loto aduce o astfel de zi, dar e o excepţie pe care nu o pun la socoteală.

Mă uit peste pozele din anul trecut şi câteva îmi amintesc de o seară petrecută pe iarbă, la Dunăre, cu soarele dispărând pe celălalt mal al apei, la bulgari. Pe lumina aia din ce în ce mai roşiatică, ne grăbeam să mâncăm sendvişurile din pâine şi salam şi cuburi de brânză topită şi să bem din sticla de suc la doi litri, să nu ne prindă noaptea într-un loc aproape necunoscut.

A fost ok, nici nu putea fi mai frumos, nici nu ne descurcam/simţeam mai bine dacă aveam mai mulţi bani la noi sau dacă ar fi fost orice alt meniu culinar în locul acelor sendvişuri făcute pe loc. Poate nu a fost chiar “the best day”, ci doar una dintre ele, “una din acele zile/seri de vară” aproape perfecte.

Nu ştiu care a fost “the one” şi nu o să stau să îmi amintesc acum, dar sigur e una care se reduce la lucruri simple, frumoase.

Related Posts: