SHARE

Ziarul Hunedoreanului are de săptămâna asta o nouă rubrică de . E ok. În fiecare zi, în pagina cinci a ziarului (aia cu – a nu se confunda opiniile cu ), dar şi pe net, puteţi citi ceva mai fain decât o simplă ştire sau, mă rog, puteţi face cunoştinţă cu redactorii . E bună introducerea? Dacă nu, o reformulez.

Glume-esc! Oricum ştiu că a înţeles toată lumea. Aşadar, luni, marţi… vineri. La vineri voiam să ajung, narcisistul de mine (am ars “etapele”), că vineri îmi dau eu cu părerea în zhd şi, bineînţeles, acum îmi fac publicitate şi aici. Gratuită, cum altfel? Abia aştept ziua aia sau cel puţin aşa am senzaţia, în general, din cauza agitaţiei şi a stress-ului. Stress-ul ăla bun, cu care e ok să te obişnuieşti, cel după care răsuflăm uşuraţi!

Mi-au trecut atâtea subiecte prin minte, cele mai multe despre , cele mai multe optimiste, chestii de bine, toate bune şi frumoase clar, dar azi a fost ceva care m-a revoltat (adică mi-am zis Whaat?) şi poate despre asta o să scriu. Am vrut să încep de azi, într-un “reportaj”, dar nu am mai avut timp. Na, am fost şi eu ocupat o dată, se mai întâmplă, dar o să îmi treacă până vine vara, cu zilele alea lungi, pe care le tot visez de la o vreme. 

Zilele alea… despre care cred că sunt aşa aproape. Şi azi a fost primăvară în toată splendoarea. I-am simţit parfumul chiar şi în gara Devei, la peroane 🙂 unde am ajuns nu mai ştiu de ce.

Abia aştept terasele, sunt fanul teraselor: cafea, cola, ziare, reviste – e cocktailul meu preferat.

Cu restul, scrisul, opiniile, poveştile rămâne cum am stabilit ;).

Related Posts: