SHARE

În primul rând, vreau să îmi cer scuze că mi-am permis să scriu lucruri aparent nasoale despre şi, da, scriindu-le am lovit cu… “TIR-ul necruţător” în armonia oraşului şi a celor care se ocupă cică de destinele lui. Cel puţin aşa mi-a transmis cineva pe Facebook. În fine, escuse moi, promit că nu mai fac. Da, am ţinut degetele încrucişate!

Şi, la o adică, what’s the deal, îi interzic eu vreunui cetăţean să folosească numai cuvinte frumoase la adresa Primăriei, oraşului, primarului etc.? Observaţi exprimarea… cuvinte frumoase, se înţelege despre ce e vorba.

Zic, am povestit doar despre nişte lucruri care mă contrariază.

Unul a fost despre Castelul Corvinilor. Am citit despre castel că nu ştiu ce mare companie de turism, cu 30 de milioane de clienţi sau ceva de genul ăsta, a dat pe spate când a auzit ce comoară avem noi aici, Am întrebat şi eu, curios, şi am aflat că lucrurile nu stau chiar aşa, că la o adică ăia abia bunghesc România pe harta lor. Mă rog, castelul e fain şi toate cele, ne învârtim în jurul lui şi ne frecăm mâinile ce tare e că l-au construit ăia în Hunedoara şi nu la mama dracu, prin Balcani sau la Buda. Sau pe Valea Prahovei, ori, cel mai rău, atenţie… în Deva! Şi cum ne frecăm noi …mâinile de bucurie, ca în aşteptarea primei de sărbători, nu vedem că totul se prăbuşeşte în jurul lui.Textul e aici: FOTO Visăm să trăim din turism, dar nu avem grijă de Castelul Corvinilor!

Şi am mai scris textul ăla cu pomana primăriei. Primăria dă 1,1 milioane de lei (250.000 de euro) pentru proiecte, chestii, cultură, să fie bine… şi nu ştiu de ce mi-a venit să întreb dacă îşi permite să o facă? Că eu ştiam că e o primărie săracă, cu datorii… dar, mă rog, pentru cultură orice. Textul e aici: JURNAL VIRTUAL Cu mâna întinsă la poarta Primăriei şi aici: Primăria Hunedoara pregăteşte pomeni de 1,1 milioane de lei.

Cam astea au fost, poate înţeleg eu lucrurile greşit sau pur şi simplu nu am dreptate. …Am scris şi lucruri de bine din oraş, dar nu pot să fiu aşa absurd încât să le văd doar pe astea. Sau nu sunt aşa “optimist” încât să cred toată propaganda asta despre cât de tare e Hunedoara şi ce proiecte avem cu ea şi ce o să facem noi să eradicăm sărăcia şi mizeria din Micro 6, Micro 7…

Deci se vede, viaţa e roz (etajul doi, acolo. De acolo începe).

Related Posts: