SHARE

În sfârşit o zi în care, dacă voiam, mă puteam relaxa. Vineri, sigur! După joi seara… dar să lăsăm fleacurile. Sunt lucruri importante despre care merită să vorbeşti. De exemplu, uite, imagini cu Elena Udrea, în Deva. Cam atât despre asta, cu menţiunea că femeia arată destul de ok, Adică e elegantă şi aranjată (superficialul de mine).

Am plecat mai devreme aşa că nu am prins esenţa vizitei ei, iar de politică nu ştiu ce să zic, nu mă interesează subiectul. Săptămâna asta a mai fost o temă de poveste: soarta spitalului din , mai exact a conducerii lui. Pe scurt, primarul Hunedoarei a decis că enough is enough (până aici) şi fostul său contracandidat la alegerile locale, dr. Bende Barna, trebuie să părăsească biroul de manager al spitalului. La fel şi ceilalţi directori. A fost scandal! Pe mine m-a surprins întâi ca omul a fost demis fără să fie întrebat… de sănătate.

Apoi m-a lăsat mască discursul acela al primarului în faţa angajaţilor spitalului strânşi în amfiteatrul unităţii medicale.

A fost o chestie ciudată! Poţi vorbi de un curaj al primarului de a veni aproape singur în faţa medicilor şi a le spune că el e the boss şi aşa mai departe, că oare nu vor ei să scoată banii, câte 100.000 de euro de căciulă să acopere prejudiciul pentru nişte echipamente din spital luate la preţ de trei ori mai mare decât puteau fi cumpărate. De primărie, desigur, în anii trecuţi, pentru spital, dar cine ştie ce a fost acolo? Pe de altă parte, lăsând curajul la o parte, te gândeşti la sfidare. Cred că medicii ăia din amfiteatru se întrebau wtf, a venit ăsta să ne ia la mişto? Mă rog, scena a fost bestială, am văzut-o pe net, e ca la teatru, deşi nu a intrat nimeni în catharsis. Nu a leşinat nimeni de emoţie, în niciun caz primarul. S-a ţinut bine, oricum era în spital şi ce ţi se poate întâmpla în spital cu atâţia medici în jurul tău, gata să îţi sară în ajutor, vorba aia. Şi nu vă gândiţi la Ciomu!

Mă gândeam să scriu mai mult despre evenimentele din săptămâna asta, dar… am fost indispus.
“Can’t live with them, can’t live without most ofthem!”

From These blondes, posted by Daniel Guta on 3/13/2013 (12 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Am redescoperit acei oameni, de care încerc să mă ţin cât mai departe. Dar se pare că nu am noroc… azi.Oameni care vor să îţi facă rău cu orice preţ, deşi pe ei nu îi ajută cu nimic (şi nici pe tine 🙂 ). Genul celor cărora zicala “să moară capra vcecinului” li se potriveşte de minune, cei care se simt unşi pe suflet de intrigi şi care sunt împliniţi când fac rău altuia. Suntem români, wtf, nu e bine ca altul să o ducă mai bine ca noi, când am putea face ceva în sensul ăsta, să îi punem beţe în roate, de exemplu. Sunt o grămadă de proverbe pe tema asta. Proverbe româneşti. Nici nu mai ştiu, aruncatul cu noroi e sport naţional la noi sau a rămas tot oina?

Related Posts: