SHARE

Am citit azi peste tot!!! cum poliţiştii au plantat ditamai cinşpe copaci sau ceva, atâţia erau, nu? Parcă aşa am reţinut: 15 copaci plantaţi în găurile de cârtiţe dîn curtea inspectoratului. Pun pariu că a apărut şi la tv. WTF is that? Să înţelegem că la asta se rezumă activitatea Poliţiei din ? Siguranţă şi încredere! Şi la nevoie, pe sistemul “Mircea, fă-te că lucrezi”, activităţi de grădinărit. Şefii ăia ai lor mari, ăia de la Bucureşti sau de unde or fi, cred că le-au zis: bă, voi ce aveţi de lucru de 1 aprilie? Aaaa, iar nimic? No, treceţi la plantat! Mai bine îi puneau să facă ture de clădire şi să numere. Da, şi să numere, şi apoi să raporteze. Now, that’s hard!

În Hunedoara, un “ditamai” patronul a făcut asta şi se pare că i-a ieşit: Povestea inginerei umilite de patron: absolventă de nota zece, a visat la o carieră în România, dar a ajuns să facă 250 de ture în jurul firmei, la ordinul şefului Umilită de patron: o tânără ingineră a fost obligată să înconjoare de 250 de ori sediul firmei în care lucra.

Am impresia că la Poliţie a fost totuşi o poantă de 1 aprilie, luată de bună, evident. Dar cineva de sus a uitat să le spună oamenilor să înceteze. Dacă nu se încheia şi ziua asta de 1 aprilie, clar trebuia să ne mutăm prin Harghita să vedem şi noi soarele, că eram împăduriţi de tot.

Related Posts: