SHARE

Dacă dai două-trei ture prin oraşul ăsta aflii tot ce e de aflat despre interlopii/vedetele lui. Unul dintre ei e Buric, na, aşa îl cheamă, şi a ieşit recent din închisoare. Dar nu a mai stat mult pe-afară.

A fost arestat după o tâlhărie (aş spune două-trei), împreună cu gaşca. Eu îl ştiam din vedere şi mi se părea ciudat cum ăştia ca el care ies din închisoare se integrează aşa bine în societate, de parcă ar fi primiţi înadins cu braţele deschise. Adică haine de firmă, maşini-jaf de lux, din ălea cu numere străine etc., lucruri care te fac să crezi că omul s-a întors dintr-o vacanţă prelungită din Occident. Din ceva schimb de experienţă.

Alţi interlopi, mai bazaţi un pic, s-au făcut băieţi cuminţi şi s-au relocat după stagiul petrecut la răcoare direct în BMW-uri/Mercedesuri de lux. Buric n-a fost aşa norocos sau poate o fi fost mai idealist. … Ca Buric mai sunt prin Hunedoara şi în Bârcea. Apropo de închisoare, am auzit că e cam aiurea acolo vara. Vreo 60 de oameni într-o celulă sau ceva de genul, clar ţi se urăşte repede acolo.

Related Posts: