SHARE

IMG_0127Azi eram în zona Lacului Cinciş, cu treabă bineînţeles (deşi lacul e încă un loc de relaxare – nu ştiu dacă primăria a deschis plaja aia, dar în fine) şi am aflat că e un accident rutier în zonă. Am ajuns imediat, chiar dacă drumul care înconjoară Lacul Cinciş e sinistru, şi am aflat apoi că în accident era implicat un primar. Bine că omul nu a fost rănit grav. S-a răsturnat cu maşina într-o râpă, dar uite că Dacia Duster e ok din punctul ăsta de vedere. Adică a trecut peste un stâlp de telefonie din lemn şi peste câţiva copaci şi totuşi s-a ţinut bine maşina.

Mă gândeam că uneori am noroc la subiecte. Unde merg se întâmplă ceva: am ajuns la Geoagiu – a fost incendiu puernic în Orăştie. Am fost la mănăstirea de pe Valea Roatei, la Nandru ardea cimitirul. Şi mai sunt.

A fost ceva şi azi, mai devreme: treceam cu maşina prin faţa celebrului bloc al Primăriei din spatele Pieţei Obor, X-ul ăla unde stau oamenii sărmani, cu mulţi copii şi foarte energici în zilele când au loc alegeri, şi i-am văzut pe şefii lor 🙂 cu o maşină de care era agăţat steagul UE cum le dădeau cică sfaturi cu cine să voteze. Că aşa e la noi. Nu am mai oprit de data asta să fac o ştire. Aveam alte planuri şi, în al doilea rând, masa asta de manevră nu prea reprezintă cine ştie. Parcă părerea lor nu mai contează, ăia sunt ca nişte lăutari de mâna a cincea. Mai bine întreb un pensionar de ce votează, chiar dacă ştiu deja cu cine va vota – unii dintr ei zici că sunt spălaţi pe creier, decât vreunul din turmele alea din fostul bloc CSH.

Related Posts: