SHARE

1 (30)De la o vreme cei de la Primăria Hunedoara se ţin de şotii. De lucruri slabe 🙂 ar zice unii, dar eu nu sunt de acord cu astfel de afirmaţii nevinovate. Sincer vă spun, e cam plictiseală în , e cam cenuşiu oraşul ăsta, cam monoton, aşa că primăria a luat iniţiativa ca de Ziua Îndrăgostiţilor să ne propună să ieşim din anonimat, să ne colorăm viaţa cu iubire!? O face şi cu alte ocazii, bineînţeles (presimt că de Dragobete va fi show), dar acum asta e la zi, ca să zic aşa. Valentine’s Day. Cu ocazia sfintei sărbători a îndrăgostiţilor, se dă o masă caldă la restaurant celui care pritoceşte cea mai frumoasă şi mai share-uită declaraţie de către persoana iubită. Cina va fi evident într-un cadru select şi, ăăă, romantic. Plata, se ştie… Jumi-juma :))) Bine, am glumit. Cina romantică o dă primăria.

Aşadar, concursul a început şi a plouat cu declaraţii. Una mi-a plăcut şi mie. O redau aici, cu menţiunea că nu are nicio şansă la titlu, pentru că nu a primit like-uri suficiente.

Dimineata nu mananc pentru ca ma gandesc la tine, la pranz nu mananc pentru ca ma gandesc la tine, iar noaptea nu dorm ca mor de foame.

Am citit şi celelalte postări. Extraordinare! :))))) Unul scrie: “Vreau să trăiesc cu tine tot. Să mă satur de tine, să te vărs și apoi să o luăm de la capăt…” Altul: “Draga mea, după cum ştii, dragostea nu e ceea ce vezi ci ceea ce ai. Nu vrei sa-i spui cum te cheama?”. Încă un lover: “Atunci când tu ești tristă cerul plânge pentru tine, iar când ești fericită soarele radiază de fericire”. Iar în final: “sunt momente cand te urăsc pentru ca te iubesc enorm”. Se anunţă o bătălie strânsă, e clar. Parcă văd cum vreo două, trei declaraţii de amor o să fie la egalitate în top şi o să trebuiască departajate printr-un like, ca un fel de gol de aur… Ar fi tare. Iar şeful juriului să fie sunat şi anunţat să intre pe Facebook să dea like-ul de aur pentru, de exemplu, textul ăla cu te urăsc pentru că te iubesc sau pentru cel cu vreau să te vărs şi să o luăm de la capăt. Şi acum, pe bune, cine ar spune aşa ceva “persoanei iubite” în viaţa reală? Nici la duşmani nu ai face astfel de declaraţii.

Related Posts: