SHARE

Azi am citit că e o culoare mişto, care simbolizează o stare de senzualitate. Erotism, o iubire tăcută. Alţii susţin că nici măcar nu e o culoare. Ştrandul din va fi . Nu tot, ar fi fost deja prea mult într-un oraş destul de gri, de altfel. Bazinele mari şi gardul ştrandului au luat culoarea deocamdată. O nuanţă a ei. Partea bună e că zona de agrement în care primăria investeşte o grămadă de bani nu mai are mult şi va fi realizată.

Se poate chiar în vara asta. Dar pe mine culoarea lui roz mă nedumereşte. Ei, nu că ar conta părerea mea, dar… roz? M-a pufnit râsul, recunosc, când am încercat să-mi imaginez ce i-a determinat pe să aleagă culoarea asta pentru a tapeta ştrandul. Sper că nu desenele cu Pinky and the Brain. Sper că nu vreo altă Pinky.

srand Nu mă dau în vânt după culoarea asta cu tot erotismul ei. Nu am niciun tricou roz, de genul celor mulate care scot în evidenţă burta, dar deschid tenul, de genul celor asortate cu lanţ de aur şi cu ochelari de soare. Cu blugi suflecaţi şi adidaşi / ciocate. Mi se pare că rozul nu poate face parte din moda masculină. Deci, n-aş spune nimănui să poarte roz, nici când merge la ştrand…

Related Posts: