SHARE

O să folosesc o expresie pe care o aud des şi mi se pare amuzantă: “datorită formaţiei mele profesionale”. Sună prostesc, dar vesel. Aşadar, datorită ei recepţionez tot felul de informaţii, respectiv bârfe 🙂. Adică mă sună prietenii (nu neapărat să mă cheme la o cafea pe banii mei, pe care nu-i am), dar să îmi spună ce au mai auzit, că poate lucrurile alea pe care mi le povestesc ar putea deveni ştiri. Sunt bucuros să spun că da, unele ajung ştiri. Aş putea da o listă de câteva zeci de astfel de articole în care sursa principală au fost prieteni, oameni cumsecade, necunoscuţi sau cunoştiinţe de pe facebook. Sunt altele pe care însă nu le-am mai scris. Au rămas frânturi, însă poveştile mie mi se par interesante. Aşa că o să le public aici cu timpul, la capitolul “protoştiri”:

Acum două luni, un prieteni mi-a spus că soţul unei cunoştinţe de-a sa a dispărut de acasă inexplicabil, pentru iubirea care exista între ei. Omul pur şi simplu a plecat… Zilele trecute a fost găsit spânzurat de crengile unui copac, în pădurea de lângă Castelul Corvinilor. Atârna într-o funie, legată în jurul taliei, la trei metri deasupra solului.

O altă tragedie petrecută în a avut loc în familia unui tânăr diagnosticat cu cancer, în urmă cu câteva luni, găsit mort acum câteva zile. Cineva îmi spune că în urmă cu câţiva ani tatăl băiatului, cu el şi cu fratele său, se aflau pe lac, la pescuit. S-au răsturnat cu barca, iar părintele a reuşit să-l salveze pe el, în timp ce fratele lui a fost înghiţit de ape.

Aş vrea să scriu şi un lucru mai ciudat. Un ţigan înstărit s-a internat în spital îşi vizitase fratele într-un spital şi a ajuns în salon însoţit de câinele său. Ciudat animal, omul îi pusese dantură de . Mârâia câinele acolo şi pacienţii au înmărmurit, nu de teama lui, ci din cauza câinelui cu colţii auriţi. Cum să pui unui câine dinţi din ?

Related Posts: