SHARE

Mi-a spus recent cineva că un personaj celebru pe Facebook în judeţul nu e, de fapt, ceea ce pare. Adică nu e aşa de bun, milos, săritor, civic etc. după cum vrea să lase de înţeles, pentru că, uite, n-a fost văzut dând vreodată un .

Nu e o glumă. Am ridicat din umeri la auzul acestei constatări. Ce era să zic… Am ajuns să ne judecăm după Like-urile de pe Facebook. Dar poate omul avea dreptate. La urma urmei, ce e cu like-ul ăsta de ne zgârcim la el. Ne arată lumea apoi cu degetul… pe stradă.

Nici eu nu prea dau like-uri, recunosc. Adică nu sunt aşa prietenos în lumea virtuală. Mie, culmea, mi s-a întâmplat de vreo două – trei ori să mi se atragă atenţia că de ce am dat like nu ştiu cui… Cică dacă dai cuiva Like la ce scrie el acolea, când se simte chinuit de talent, însemnă că eşti “pe-o mână cu el” :).

În fine, revenind la persoana care n-a fost văzută niciodată dând like, eu vreau să precizez că mie mi-a dat. Şi poate, nu ştiu – oare se poate da Like “cu număr necunoscut” sau ceva asemănător, de o fi dat omul şi nu l-au văzut haterii lui?

Related Posts: