SHARE

Printre cei care au participat la protestul din Parcul Naţional au fost oameni de bun simţ. În general, au spus ei, au manifestat împotriva defrişărilor. Şi eu sunt total împotriva lor şi aş vrea o Românie ca pe vremea dacilor, când pădurile ocupau vreo două treimi din suprafaţa ei. Dar nu îmi place ideea ca unele asociaţii de ecologişti să primească zeci de mii de euro pentru “a protesta” servind interese oculte.

Unul dintre protestatarii din Retezat, după ce se laudă că are de primit 70 de hectare de pădure, spune că printre ceilalţi participanţi la mitingul din Retezat, veniţi din Bucureşti sau de nu ştiu unde, se aflau” foşti” angajaţi ai unor servicii secrete.  Nu ştiu dacă omul doar intoxica, însă ce spunea era îndeajuns să creeze neîncredere.

Ecologiştii de meserie au aşa o aplecare spre a acuza pe cei care nu sunt de acord cu ei că sunt părtinitori. Am observat asta din zecile de comentarii primite la articolele mele, dar şi în general, văzând cum se manifestă cei care participă la acţiunile civice. Sunt de acord cu ele, dar dacă primeşti bani pentru a manifesta nu mai eşti de încredere.

Related Posts: