SHARE

Shopping City a fost inaugurat azi. Nu e nimic impresionant la acest mall, dar e ok că a creat câteva zeci de locuri de muncă în Deva, pe lângă cele de cheltuit banii. Am trecut şi eu pe acolo azi să iau talaj pentru porci şi am cumpărat şi un os câinelui. Erau cam scumpe: 2,5 lei osul şi 6,5 lei talajul. În kaufland le luam la jumătate din preţ, dar am mers “pe fentă” – prosteala fiind la ea acasă în orice mall.

În rest, am văzut magazine care afişau reduceri de 20 la sută la preţurile umflate în prealabil cu 200 la sută. Îmi place KFC, dar nu aş rezista să îmi aştept rândul la o coadă de 20 – 30 de oameni flămânzi. Oricum, cel mai periculos e cazino-ul ăla, unde sunt sigur că un prieten de-al meu care munceşte în Auchan îşi va dona tot salariul, la avans şi plată. Momentul trist al serii a fost că a trebuit să plec repede din mall pentru că mai aveam de lucru.

Am constatat că deşi ai nevoie de poliţie să intri în parcarea mall-ului, atât de aglomerată a fost, la ieşire e ok, merge repede. În mall, a fost aşa un murmur şi o agitaţie greu de înţeles: mă întreb cum să tăbărăşti într-un magazin gen Altex, doar pentru că e în mall probabil, când magazinul Altex din e pustiu de când îl ştiu. În rest, sunt de acord că o astfel de investiţie e ok pentru Deva, din punct de vedere economic.

Related Posts: