SHARE

Am fost azi la meci: FC Hunedoara – Poli Timişoara 0 – 3. După cea de-a treia înfrângere la rând, Alin Barna, şeful de la FC Hunedoara, a decis să îşi dea demisia, asumându-şi răspunderea pentru rezultatele slabe ale echipei. Şi-a anunţat demisia omul pe Facebook, ca să ştim cu toţii cei interesaţi de soarta lui sau a FC Hunedoara ce se petrece acolo. Apoi, primarul i-a scris că nu i-o acceptă. Mie toate lucrurile astea mi se par absurde. Cum să anunţi că îţi dai demisia pe Facebook, când demisia, cred eu, ar trebui să fie un lucru care te priveşte numai pe tine? Dar au mai fost cazuri. Iar primarul zice, tot pe Facebook, că nu o acceptă. Ceva mai melodramatic nu am văzut… azi :).

Ar fi trebuit să se bucure cei de la FC Hunedoara că au venit atâţia oameni la meci, vreo 3.000, cu tot cu mine, care am ajuns doar la a doua repriză – recunosc. De aceea nici nu aş putea spune acum cum a fost meciul întreg. A fost spectacol, dar nu pe teren, din câte am văzut. Şi FC Hunedoara a jucat slab, şi ăia de la Poli se împiedicau de minge, nu erau nici ei cine ştie ce fotbalişti, dar să trecem peste asta. Rezultatul a fost 3 – 0 pentru ei. Cu el, FC Hunedoara se îndepărtează de “obiectivul” de a promova în Liga a doua. E pe locul 7 sau 8, nici nu mai ştiu.

La asemenea rezultate, demisia nu e o soluţie, la fel cum nici declaraţia primarului că nu o acceptă şi “hai să analizăm”. O soluţie e să muncească oamenii mai mult şi mai bine.

Related Posts: