SHARE

Echipa de fotbal FC Hunedoara, al cărui nume îmi e drag pentru că e vorba de oraşul în care trăiesc şi despre care scriu de cele mai multe ori, nu o duce prea bine. A pierdut ultima oară sâmbătă, acasă, cu Metalurgistul Cugir, iar suporterii nu au mai venit la stadion. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2 – 3, după ce FC Hunedoara a condus cu 2 – 0.

Decorul a fost splendid: vremea a fost frumoasă, stadionul a fost înconjurat de culoarea ruginie a naturii. Dar, dincolo de spectacolul naturii, tribunele au fost aproape pustii, cel puţin faţă de numărul mare al hunedorenilor care au venit la meciul cu Poli Timişoara.

În Liga a treia, rezultatul final al unui meci e o chestie de noroc, cred eu, aşa că nu ar trebui să fim dezamăgiţi. Echipele nu au, în general, valoare. Diferenţa  o face norocul, cum am zis, şi jucătorii talentaţi.

Din păcate însă, la FC Hunedoara s-au promis foarte multe lucruri, începând cu promovarea, apoi cu construcţia unei echipe, cu păstrarea hunedorenilor, cu readucerea suporterilor la stadion. Au fost aşteptări mari, iar probabil dezamăgirile celor care ţineau la echipă sunt pe măsură. Sper să nu ne obişnuim, la fotbal mă refer, cu statutul de looseri.

Related Posts: