SHARE
  • După un 2021 plin de nimic, urmează un 2022 plin de promisiuni ale autorităților care, evident, se va încheia tot cu nimic. Cam așa arată bilanțul celor mai multe instituții conduse de politicieni din județul – un județ ale cărui „voci”, cel puțin pe plan politic, nu mai sunt auzite de mulți ani în afara limitelor lui.

Vor spune unii că nu e așa, că au citit ei prin presa locală despre proiecte, despre planuri și idei interesante, despre primari și parlamentari care fac și dreg, care aduc turiști cu cârca în județ, care dau și primesc premii, care ne fac mândri de locurile în care trăim.

Altfel… în 2021…

Câte sate au fost părăsite aproape complet că nu le-a scos nimeni din noroaie, că nu au avut apă și drumuri, iar oamenii au fost uitați prin văgăunile lor, fără ca nicio autoritate să mai treacă pe la ei și să se intereseze dacă le poate face cumva viața mai bună?

Câți oameni au renunțat complet la planurile lor de afaceri, la firmele lor, la întreprinderile lor, gândindu-se că nu mai are rost să se strofoace, că vor ieși în pierdere, că mai bine își caută ceva de lucru pe la stat sau pe dincolo?

Câte firme, fabrici, magazine și uzine s-au închis, și-au decimat numărul salariaților, s-au împotmolit în datorii ori n-au mai ajuns în județul Hunedoara, deși la un moment dat aveau planuri să o facă?

Well, acesta ar fi un bilanț interesant… dar nu l-am găsit pe niciunde

Related Posts: