SHARE
Un drum județean, turistic – de ce nu? Că toate drumurile din județul or fi turistice, atunci când numai cu „frumusețile” Hunedoarei se laudă lumea. Cu ce altceva să se mai laude?

Când ajung pe astfel de „șosele” și îmi amintesc de politicienii care ar fi putut schimba lucrurile, îmi revin în minte trăsăturile lor emblematice: lipsa de empatie pentru oameni (cum altfel s-au adunat zeci de ani de drumuri rele, sate depopulate, orașe mizerabile, monumente abandonate și distruse, comunități pline de lipsuri, investiții blocate, uitate și inutile etc. ) și complicitatea cu hoția, prostia și ticăloșia (lor să le meargă bine, nevoile oamenilor „de rând” rămân întotdeauna în planuri îndepărtate – cum au așteptat oamenii rezolvări până acum, să mai aștepte, să plece sau să se lase păgubași).
Oare cum ar fi să vedem vreun așa-zis politician luând la pas astfel de drumuri, cu gleznele în noroi – că nu asta e rușinea, bătând la porțile oamenilor care le folosesc zi de zi și cerându-le scuze că nu a făcut tot ce ar fi putut pentru a le veni în ajutor. Pentru început.
Dar în astfel de locuri, nici în campaniile electorale, nici cu mașinile 4 x 4 cu antemergător și nici măcar din greșeală nu ajung.
În fine, o vină pentru cum a „evoluat” județul Hunedoara o are și presa locală – o parte din ea, cel puțin: cea devenită complice a politicienilor, disprețuită chiar și de aceștia (unii credeau că le va fi mai greu cu ea, dar s-au convins apoi că nu le va da vreo emoție), cea devenită la fel de apatică precum mulți dintre politicieni. facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FoKJoZa2AG5Q%3Ffbclid%3DIwAR044m5sQInntZcvulfc0xrnJHkeYlCEgFAnvcSsaz2wYDGMYj9BeJPAz6k&h=AT13zjbADkpOyjnmWDQBkLlbozeu4Qi7h9fWW5hh7wyrpErePei48sI1QqQ4-pBaH5lyvlSPYbY5Y0O452J1xTaGSM1mSaBiyQLSTi3ueBqx90mxqVioyNLExpvXzULNJIfSTXJ_5rWisKEyVqAi&__tn__=-UK-R&c[0]=AT375XSN02wMc2br2LIH8csNbTVRNAIUVASJhMY6pGpOZWJUfzof38B1DNnrIFOsbQ00vurNoWoH4bAwXKRsM85x8nm-5FHaYbbWYRwD_6KqFeMCdrC_ItRSJ4-HuMMZ8DdCgpSKi5EAMVn5rrVMhy0Qbw" target="_blank" rel="nofollow noopener">https://youtu.be/oKJoZa2AG5Q
<

Related Posts: