SHARE

a fost unul dintre cei mai buni pe care i-am avut, un om care nu m-a dezamăgit niciodată în cei peste 10 ani de când l-am cunoscut. Un prieten adevărat, dintre cei pentru care merită să faci orice. Zilele trecute am vorbit cu el, cred că într-o duminică. Îl sunasem să vină cu în “Pipera” pentru nişte fotografii.

Aveam obiceiul de a-l chema  “în excursii”, în locurile şi la oamenii despre care voiam să scriu reportaje şi, bineînţeles, mă puteam baza pe Raul. Aşadar duminică, mi-a răspuns din . M-a surpins atunci plecarea lui pe neaşteptate (cu câteva zile în urmă ne-am întâlnit la meci), dar mi-a zis că era bine şi că se va întoarce în curând.

Şi în ultima vreme chiar îl vedeam altfel, simţindu-se ok, schimbat. Tot timpul înconjurat de amici, fie că era vorba de fanii din galeria , fie că erau prietenii lui cu care se întâlnea duminica, la biserică şi apoi în Jasmin. Nu îmi explic ce s-ar fi putut întâmpla cu el. De fapt, bănuiesc ce, dar nu vreau să spun aici. Mi-au rămas o mulţime de frumoase cu Raul, despre care o să vorbesc cu altă ocazie. Acum îmi pare rău… aş vrea să nu fie adevărat. Sper asta din tot sufletul,  Rauli…
[nggallery id=52]

Related Posts:

ramai cu noi papsy…..ori unde teo duce caile alea nestiute de noi….te iubim

DUMNEZEU SA TE AIVE IN PAZA NU TE VOM UITA NICIODATA NICI EU NICI BEBE!!!!!!1111