SHARE

Ceva se întâmplă cu noi – în general, cu noi ăştia, oamenii simpli, oamenii de bine, poporul, cei 7,4 milioane şi ceilalţi, vii şi morţi. Stăm cu sufletul la gură şi cu ochii pe news-alerturile de pe canalele de ştiri. O să turbăm, pun pariu. Azi am ajuns pe terasa unui bar din , care ca toate asemenea lui, e dotat cu plasmă şi aparate de jocuri de noroc. Şi cu scaune din alea căptuşite cu piele sau muşama, confortabile pentru băutorii de şi de cafea. Evident, nu lipseşte. E bruiată însă de aceleaşi news-alerturi!  Literele se rotesc pe burtiera postului, dar nu înseamnă nimic, pentru că nu le citeşte nimeni. Sau le-o fi citind?

Mă întreb ce i-a apucat pe patronii barurilor din Hunedoara, tot mai mulţi, ca la 9, 10, 11 seara să ţină televizoarele din dotare deschise pe canalele de ştiri? Intri să bei o bere cu prietenii şi îl vezi pe Boureanu cum explică de ce ne merge aşa de rău “în actuala guvernare” sau pe vreun mega-jurnalist 🙂 că ne spune că e momentul să scăpăm de tiranie. O să ne dereglăm! Ajungem să ne uităm la jurnalele de noapte în cluburi, cu muzica în surdină.

Nu e de mirare că audienţa unor posturi ca Antena3, România TV, Realitatea TV, TV creşte vertiginos de ceva timp. Cine se mai uită la ? De citit mi-e şi ruşine să întreb…

Related Posts: