SHARE

Dacă e vineri trebuia să se întâmple ceva de dimineaţă, aşa, doar ca să ne ţină prin faţa parchetului sau a tribunalului şi eu să nu mă pot bucura de libertatea de a dormi un pic mai mult după o agitată. Acum o săptămână am petrecut la parchet, după ce poliţiştii l-au trezit cu noaptea în cap pe unul care a văzut un film prost despre un la o bijuterie şi s-a gândit că scenariul lui ar putea avea mai mult succes. Jefuitorul a fost rezolvat, noi am stat ore după el, să îi vedem cătuşele din timpul plimbării între poliţie şi parchet.

Criminalul de pe culoarele spitalului

Azi dimineaţă, toate visele pe care mi le-aş fi amintit mi-au fost alungate de durerea de cap la gândul unui nou episod de reality show. A fost rândul unui criminal să defileze pe treptele instanţei, urmărit de blitzuri şi de lentilele camerelor … Al unuia care şi-a omorât colegul de suferinţă de la spitalul “de nebuni” cum se spune despre instituţia din Zam. Cu o noapte în urmă omul, în singurătatea lui, a plănuit să îşi omoare vecinul de palier. Şi-a pus o pereche de mănuşi şi un halat, probabil şi o cagulă sau o mască de Halloween, şi a intrat tiptil în salonul alăturat unde a găsit victima dormind. I-a înfăşurat cordonul în jurul gâtului şi a strâns bine, până când pacientul a renunţat la sforăit şi la viaţă. Criminalul a fost , iar în instanţă a povestit că bărbatul pe care îl spânzurase îi fusese ca un frate. Şi nimic altceva. Totul a fost spontan, mai puţin planul dinaintea crimei. În fine…  unele detalii sunt în video, altele AICI!
Ar fi fost o scenă ca poliţiştii să îl fi adus la tribunal în cămaşă de forţă, sau măcar în halatul cu care s-a deghizat, dar se pare că nu au avut nevoie decât de cătuşe. Oricum, omul avea o privire destul de încrâncenată. Nu cred că ar vrea cineva să doarmă prin preajma lui.

Related Posts: