SHARE

A trecut atâta timp de când nu am mai intrat pe site încât eram aproape sigur că am uitat şi parola. Nu ştiu dacă am fost aşa ocupat, dar a fost Paştele şi 1 Mai şi meciurle Fc Hunedoara şi nu mai ştiu ce. Şi tot am fost plecat, am tot alergat, nu numai la fotbal, ci aşa, în general. Am avut o grămadă de subiecte despre care mi-aş fi putut da şi aici cu părerea, dar le-am lăsat pe altădată.

Dacă tot am amintit de fotbal, mă simt într-un fel dator să mă întreb cum a reuşit FC Hunedoara să piardă un campionat pe care îl avea în mână. Îmi pare rău pentru jucători, nu ştiu ce s-a întâmplat de au ajuns să îşi ia adio de la promovare, deşi se mai poate spera. Iar ultimul meci… a fost motivul pentru care mai devreme am avut chef să scriu aici. Ce situaţie jenantă pentru imaginea clubului, care era ok până în ultima vreme. Mă refer la “incidentele” de la finalul ultimului meci, în deplasare la Pâcota (Arad). O imagine a unuia dintre ele m-a şocat. O tânără jandarm, de circa 30 de ani, a ajuns în spital după ce unul dintre suporterii din s-a gândit să îşi facă dreptate şi a luat un bolovan şi i-a tras cu el în faţă. Aştia zici că îs războinicii luminii. Cum să faci aşa ceva? Un gest oribil, atenuat numai de câţiva dintre ceilalţi fani care au sărit în ajutorul femeii. Cei mai mulţi dintre suporterii din galeria FC Hunedoara sunt decenţi, civilizaţi, sunt ok, dar ghinionul face ca printre ei să ajungă şi astfel de oameni. Mă rog, asta a fost, un caz izolat! Dar nu ai cum să faci aşa ceva. Fata aia ce vină avea, să se trezească apoi desfigurată de unul…, care dacă tot merge gratis până la Arad pe banii clubului, “să îşi susţină echipa”, măcar de s-ar fi comportat cumva în aşa fel în cât să nu strice de tot imaginea acestuia. În rest, sunt sigur că unii dintre arădenii de la meci au fost la fel de spurcaţi, dar mie imaginea asta mi-a rămas după meciul de pomină.

Mergem mai departe, mai sunt şanse, nu e cazul să ne dăm în cap după un eşec (sau să ne batem cu jandarmii). Uite, câteva imagini de la Costeşti, să treacă supărarea :).


From costesti, posted by Daniel Guta on 5/12/2013 (17 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Related Posts: