SHARE

stă totuși, în 2018, mai bine ca niciodată în ultimele decenii la . În fiecare lună, numărul celor care au ajuns în județ și au petrecut nopțile aici a crescut față de aceleași perioade din anii trecuți, arată statisticile. Cu vreo 10 la sută. Iar numărul turiștilor care au vizitat principalele monumente istorice și locuri de agrement a crescut, de asemenea. O arată tot statisticile.

Peste 125.000 de turişti au petrecut cel puţin o noapte în hotelurile şi pensiunile din judeţul Hunedoara, potrivit unui raport al Institutului Naţional de Statistică. Numărul oaspeţilor din perioada ianuarie – august 2018 a fost în creştere cu 11.000 de persoane, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Raportul privind vizitatorii care au petrecut cel puţin o noapte în pensiunile, motelurile şi hotelurile din judeţul Hunedoara a fost întocmit pe baza datelor furnizate de administratorii unităţilor cu cel puţin zece locuri de cazare.

Pensiunile mai mici nu au fost luate în calcul.

Judeţul Hunedoara a înregistrat creşteri şi la capitolul înnoptări în unităţile de cazare, în primele opt luni, de la 228.621 în perioada ianuarie – august 2017, la 238.847, în primele opt luni din 2018.

Continuarea aici!

Related Posts: