SHARE

55.000 de locuitori, parcă… majoritatea pensionari! Altfel, ce să caute tinerii în ? Dintre prietenii mei, o mulţime au plecat să trăiască în alte . Cât mai departe, dacă s-a putut.

Supravieţuiau şi aici, sunt sigur. Dar în situaţia de azi, nu ştiu ce ar fi putut face ca să mai aibă speranţe că într-un vor prospera. Când ţi se oferă 650 – 700 de lei să lucrezi 18 ore pe zi într-un bar infect şi pustiu sau pe bandă, la cablaje, şi ai alternativa să pleci, să uiţi poate de oraşul în care ţi-ai trăit copilăria şi adolescenţa, pentru un salariu în euro, alegerea e justă.

Nu ştiu ce promisiune, electorală sau nu, i-ar mai putea face pe cei plecaţi să se întoarcă: locuri de muncă, investitori, facilităţi pentru … sunt lucruri care par tot mai penibile dacă mă gândesc de câte ori le-am auzit şi cât de nereale s-au dovedit cu timpul.

Related Posts:

sa avem speranta ca pe viitor se va mai schimba ceva,.. daca analizam situatia asa si Bucurestiul a pierdul 250.000 locuitori in 10 ani in conditiile in care anual mii de tineri se muta si raman definitiv acolo,.. in toata tara exista un trend negativ de scadere a populatiei, prima cauza fiind distrugerea economiei si lipsa locurilor de munca,.. poate in cativa ani se va mai schimba ceva, poate se mai schimba ceva si din clasa politica, poate vor pleca acasa criminalii care ne conduc, fosti comunisti, actuali democrati, si vor veni tineri la conducere, cu gandire sanatoasa, tineri care sa se gandeasca la viitorul tarii si al copiilor lor,..