SHARE

M-am lămurit cum stă treaba cu 5G-ul. Dis de dimineață, cu noaptea în cap, m-a trezit soneria interfonului. Am mers repede la ușă să nu apuce să-i scoale din somn pe toți vecinii. „Cine e?” „Cu 5 G-ul vă deranjăm…” Hm… îmi zic: așa devreme, ce i-o fi apucat? Le-am deschis intrarea în bloc. Pași pe scări. Mai multe persoane. Îmi bat la ușă. Întreb iar: „Cine e?”. „Tot noi, cu 5 G-ul”. Deschid.

În fața mea, patru oameni îmbrăcați cu salopete, cu veste reflectorizante, cu caschetele pe cap. Unul cu un toc de foi în mână și un pix… Strângea semnături. Ceilalți cu trusele de scule după ei: bormașină, ciocane, chestii. Altul, mai retras, cu fața verzui, gluga pe cap, peste casca albă, și solzi la ochi. Mă uit mai bine la el… nu era Carla”s Dreams”.

„Știți, acum o lună am venit să montăm antena 5 G pe acoperișul blocului și nu v-am găsit acasă să semnați că sunteți de acord. Vecinii au semnat…”, spune omul cu tocul de hârtii. „Da…” Semnez și dau să închid.

„Azi mai trebuie să lucrăm la antena de pe bloc. O să o punem în funcțiune. Să ne scuzați pentru deranj așa de dimineață, dar avem mult de lucru azi. Trebuie să pornim 5 G-urile pe toate acoperișurile din cartier”.

„Bine, bine, spor la treabă… Dar de ce acum, că stau de-o lună nefolosite” „Păi acum ne-au făcut contractele. Eu sunt de la Illuminati, colegul meu e de la Oculta Mondială, dânsul e cu mentenanța, de la firma lui Bill Gates, și a venit și domnul de la reptilienii lui Soroș – cu supravegherea lucrării”.

„Bun, nicio problemă, dacă mai aveți nevoie de ceva, puteți să mă anunțați. Totuși, la ce folosiți atâtea antene?” „E pentru controlul minții oamenilor, vrea șeful Bill Gates să îi facă sclavi și să le vândă și calculatoare Windows 98. A rămas cu ele pe stoc. Spune că poate cu antenele astea merge treaba mai ușor cu românii. A încercat cu măștile de coronavirus, dar nu le poartă lumea – cică sunt scumpe. Și cu termoscanarea creierului – dar nu a mers. S-au prins românașii. S-a dat de gol paznicul de la supermarket… De spălat pe mâini, nici nu mai zic. Aia din start a picat. De aia, ne-a zis să punem drăciile astea în funcțiune. Stăteau și așa degeaba acolo pe acoperișuri”.

„Foarte bine, să-i dea Domnul sănătate”. „…Săptămâna viitoare o să venim să vă aducem și niște microcipuri, în caz că nu merge cu -ul. Noi, frumoase… aproape ultimul model, de la Ocultă. Se bagă sub piele… e ușor. Ca vaccinul. Dar… o să tăiem copacii din fața blocului. Bruiază sateliții, nu mai scanează bine oamenii”.

„A, bine… vă aștept. Spor la treabă și salutări lui Bill Gates. Bună treabă a făcut cu windows-ul ăla”.

Închid ușa… Hm… Foarte amabili oamenii. Reptilianul era chiar simpatic, deși nu a vorbit deloc, doar scotea limba din când în când. Well… mănâncă și ei o pâine.

PS: Sper că lumea a înțeles gluma – de la dujmanii reptilienilor lui Soroș nu am pretenții. 🇦🇩🦄😇😱🤺🤗🇦

Related Posts: