SHARE
  • În trei decenii, s-a ales praful de cea mai mare parte a industriei în județul , de agricultură, de infrastructură, de cultură etc.

A devenit însă o modă, mai ales printre politicieni, să se laude că cică ei „dezvoltă turismul”. În trei decenii niciun drum spre vreo destinație turistică nu a fost modernizat de la un capăt la celălalt. S-au înființat între timp tot felul de direcții, birouri, servicii, agenții plătite din bani publici care cică „promovează turismul”. De fapt rolul lor e să ajute incompetenții înscriși prin partide să aibă și ei câte un salariu. Că dacă sunt analfabeți și hoți, doar nu o să fie puși la producție sau creație, doar nu îi trimiți „după investiții”, așa partidul le-a găsit locuri unde să nu facă nimic, măcar la asta să se descurce. Alt rol e să vâre unora tone de bani în conturi.

Autoritățile promovează și ele turismul, prin emisuni la televiziuni căpușă sau prin cine știe ce site-uri fantomă, numai de ele știute, pe care primarii și politicienii le încarcă cu bani, vrând să își dea fetele ochii peste cap de plăcere când le pun întrebări despre cât de frumos e prin comună sau oraș. În rest, iată unul din nenumăratele exemple: drumul Lacului Cinciș – tot o groapă, un șanț, o râpă, o junglă. Am mai scris despre el, dar nu s-a schimbat nimic.

Aleșii locali din zonă sunt de-o incompetență maximă, nu-i greu de observat la cum arată Teliucul, dar măcar pentru drumul ăsta „turistic” se puteau zbate. E drum județean, iar acum cică e administrat de Primăria Teliuc, dar nimeni nu își asumă rsăpunderea pentru el.

Related Posts: