SHARE

Așa cum au mers să împartă măscuțe „anti-covid” cu alaiul după ei (două-trei măscuțe fiecare – cât să li se facă și să niște „interviuri”), așa îi vedem acum pe politicieni defilând prin satele calamitate de inundații din județul .

De data asta, în turele lor de imagine, nici măcar nu se mai chinuie să mimeze aparența că ar fi interesați de soarta oamenilor năpăstuiți. Toți „granzii” politicii hunedorene, indiferent de partid, – pe care nu-i cunoaște nimeni din afara județului – toți „se-mplimbă” printre bălți și aluviuni cu mâinile în sân sau în buzunare. Bine măcar că și le țin de data asta în buzunarele lor.

Uitați-vă la pozele publicate de Consiliul Județean Hunedoara sau Prefectura Hunedoara pe Facebook. Cu câteva excepții, toate personajele descinse din birourile partidelor arată ca niște bolovani pe care de-abia îi deosebești din peisajul noroaielor de după inundații.

Au mers degeaba în satele lovite de furtuni – oamenii de acolo au rămas să se descurce singuri după vizita politicienilor. Oricum prefăcuții nu s-au dus decât în zonele unde și-au închipuit că vor da mai bine în poze „luptând cu prăpădul”.

Sfat foto: Măcar când stați la poze, scoateți-vă mâinile din buzunare și din geci, faceți și voi niște gesturi cum că vreți să îi ajutați pe sărmanii ăia. Sau vă degerau mâinile?

Related Posts: