SHARE

S-au sesizat șefii Consiliului Județean de starea drumului spre Lacul Cinciș, după ce am scris despre această șosea dezastruoasă. (http://adev.ro/qvsxr5 )

L-au chemat pe primarul Teliucului la fața locului, dar au adus și câțiva reprezentanți ai presei – să arate lumii ce e acolo. Apropo, nu știu de ce cei de la CJ și politicienii, în general, când vor să demonstreze ceva invită la asemenea „raite” numai „o anumită parte a presei”. Pe mine și pe alții nu ne-a chemat nimeni niciodată. Nu m-aș fi dus.

<

Acolo, pe șoseaua aia plină de spume, i-au făcut primarului un „take-over” de l-au băgat în sperieți. Presa combativă mai avea un pic și se urca peste el în mașina unde acesta s-a baricadat. Dar primarul a reușit să fugă până la urmă.
În concluzie, ne-am ales cu circ. Evident, primăria nu va face nimic pentru drumul ăsta. I se bate obrazul degeaba. Să nu uităm că sfinții de la CJ, care scâncesc acum de mila turiștilor, nu au făcut nici ei nimic pentru el ani în șir înainte de 2018, an în care șoseaua a intrat în „grija” primăriei pe durata lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare.

Deci cele mai multe gropi, denivelări etc. nu au apărut peste noapte așa cum ați fi tentat să credeți dacă îi vedeți la treabă pe revoltații ăștia. Sunt gropi seculare, pentru care nicio autoritate, primărie sau CJ nu au mișcat vreun deget

Related Posts: