SHARE

De la o vreme, au început să mă enerveze împărţitorii de electorală… Psst, (trage unul cu ochiul), ia ciocolată de la… domnul X!. Nu o să îi spun numele “catindatului”, nici nu mai contează.

La pomeni sunt toţi cam la fel! Dar, fraţilor m-am săturat de voi cu ciocolatele voastre. Nu mai pândiţi oamenii la colţ de stradă, parcă aţi fi de la Reader’s Digest, de nu mai scapă lumea de voi! Sau cum e, ciocolată înainte de alegeri, rahat după!? În fine, gata, m-am săturat, jur că nu vreau să fac diabet! Şi acum serios: e jenant să cumperi oamenii cu nişte ciocolată ieftină: un motiv în plus să nu mă duc la vot. De parcă nu ar fi deja atâtea.

Şi probabil, e ultimul text pe care îl scriu acum pe sistemul: politica e cu noi! De aceea vreau să anunţ, oficial: campania electorală “a intrat în linie dreaptă”.

Eu, fiind din , ar trebui să votez între Arion, , , Schiau şi cine o mai fi, în ordine alfabetică. Poate mă hotărăsc pe parcurs, deocamdată trebuie să recunosc, niciunul nu m-a prea impresionat! Dar să zicem că mai e timp…

Related Posts: