SHARE

Mi-am propus să nu mă implic în niciun fel în campania electorală, deşi am preferinţele mele… Însă nu pot să nu remarc mizeriile care sunt aruncate în direcţia unora dintre cei care vor, spre exemplu, să fie primari de . Mă aşteptam la o lună de dezbateri, cu proiecte, cu idei măcar, dar am ajuns la concluzia că nu prea ai cu cine. Campania e mai mult o anticampanie, bazată pe manipulare (e şi asta tot un fel de marketing) din care toată lumea are de pierdut. Candidaţii sunt făcuţi praf unii de ceilalţi şi de argaţii lor :), noi ne pierdem timpul vizionând toate porcăriile aruncate pe la tv şi în ziare despre ei, iar promisiunile cu care ne amăgesc, când nu sunt ocupaţi să facă pe demolatorii, vor rămâne vorbe în vânt.

Fiindcă tot a venit vorba de promisiuni şi de alegeri, de interesul cetăţeanului, trei lucruri vreau, totuşi, de la viitorul , care o fi el…: un nou în Hunedoara, dacă se poate în locul ruinei patinoarului; un oraş mai sigur unde să poţi ieşi să alergi sau să te dai cu bicicleta fără să îţi pui hoardele de maidanezi în cap; o zonă turistică, mai precis Castelul Corvinilor să fie locul unde să se înghesuie hunedorenii şi vizitatorii din alte părţi şi să aibă cum să îşi petreacă timpul liber, într-un mod fain, “cultural”.

Related Posts:

Aşa e. Din păcate candidaţii sunt mult prea ocupaţi să-i murdărească cu noroi pe ceilalţi candidaţi decât să-şi vadă de treaba lor. Oameni corupţi, spălare de bani, etc.