SHARE

Au fost câteva luni ok, în care se poate spune că imaginea Hunedoarei s-a schimbat în bine: sunt străzile modernizate care fac diferenţa şi cele două viitoare investiţii, zic eu, (staţia de asfalt şi fabrica de băuturi carbogazoase, ambele în zona Peştiş) care vor aduce locuri de muncă. Sunt şi alte lucruri mai mărunte, despre care poate că o să mai scriu.

Deci poate am ajuns pe drumul cel bun şi e şi meritul administraţiei locale. Mă enervează însă entuziasmul ăsta “popular” legat de primărie. Plouă cu felicitări pentru orice, de la agăţarea steagurilor pe stâlpi de Ziua Naţională, până la focurile de artificii din orăşelul de Crăciun. Chestiile de genul ăsta  ar trebui considerate normale în orice oraş civilizat, numai la noi sunt primite cu ole-uri ca din tribunele stadioanelor, ca şi cum am fi trăit până acum într-o groapă şi faptul că se întâmplă ceva bun în oraşul ăsta ne-ar îndatora la mulţumiri şi reverenţe.

Nu zic că nu e ok să apreciezi lucrurile bune, dar uneori exagerăm. Poate o facem şi din cauza sărbătorilor de iarnă: te plimbi pe sub luminile oraşului şi te gândeşti: uite, parcă e mai frumos ca anul trecut. Şi poate chiar e, iar anul trecut spuneam acelaşi … dar la vremea aia de administrarea Hunedoarei se ocupau oameni care nu prea ştiau să comunice, să “îşi vândă marfa”, cum se spune.

Related Posts:

da, asa e, dar oricum cred ca in sfarsit se fac cateva lucruri bune pentru Hunedoara, mai ales aducerea investitorilor la Hunedoara, situatia e oricum destul de grava si orice loc de munca creat inseamna foarte mult,.. pe langa aceste 2 investitii mai asteptam si in parcul industrial alte viitoare investitii generatoare de locuri de munca care vor fi demarate,.. nu sunt fan arion sau al altcuiva ci doar ma intereseaza Hunedoara!