SHARE

Curtea de Apel Alba Iulia a hotărât condamnarea fostului al municipiului , Ovidiu Hada, la cinci ani de închisoare, cu executare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice şi complicitate la infracţiunile de conflict de interese. Decizia nu este definitivă! Mai multe detalii despre proces AICI şi despre dosar AICI!

Sentinţa este destul de surprinzătoare, oricum nu am de gând să fac vreun comentariu pe tema ei. Dar nu pot să nu remarc ce rău i-a mers fostului primar al Hunedoarei în acest an. Sau, mă rog, că a avut mai mult ghinion decât noroc în 2012! Întâi a fost părăsit de unii dintre oamenii pe care şi-ar fi dorit să se bazeze în campania electorală, apoi a pierdut alegerile pentru Primăria Hunedoara la un scor destul de neplăcut, apoi au venit alte probleme în justiţie şi, în final, condamnarea. Probabil sunt mulţi care se întreabă acum de ce a lăsat pentru… a se aventura în România.

Aşa e viaţa, nu le poţi avea pe toate…

Related Posts:

Buna, as vrea sa scriu si eu ceva, zic eu important: am lucrat la o firma in Deva si ma gandeam sa anunt pe toata lumea sa nu se angajeze acolo. Am lucrat 3 luni si cateva zile si desii am facut o treaba buna si banii pe cele 3 luni lucrate i-am primit, pe ultimele zile lucrate nu am mai vazut banii.Nici gand sa-i mai vad vreodata. Firma se ocupa cu montat de termopane, si este World Montage .ATENTIE!!!! FERITI-VA !!!!Se zgarcesc sa recunoasca valoarea, munca si experienta profesionala.
Raspuns

Nu va face nici un an de puscarie … sunt sigur de asta… astea sunt manevrele politice ramase de pe vremea cand eram primar… a primit 5 ani dar nu va face nici unul pt ca nu e vinovat.. si in plus e cetatean american si acuma e in america nu stiu cum ar putea sa il condamne