SHARE

Zilele trecute, am ajuns într-o cafenea din , am luat o revistă de pe una din mese şi, curios să o răsfoiesc, am găsit un titlu fain.

Dar ce spun eu fain: era un titlu care te schimbă, unul după care parcă nici nu are rost să citeşti restul textului. Oricum eu nu am mai citit continuarea: aveam ochii mici după o noapte petrecută la N., o noapte dintr-alea, în urma căreia dimineaţa e recomandabil să te recuperezi cu cafea cu lapte plus cola, altfel e posibil să nu te mai redresezi din starea aia inofensivă.

Aşa, deci noaptea, bla, bla, dimineaţa, ochii mici şi revista. Titlul: Ce-ai face dacă ai avea ? Ce întrebare… dacă ne-am gândi la asta în fiecare minut şi am acţiona, viaţa noastră ar fi cu totul alta.

Una mai bună cred, nu o să dau acum exemple personale, nici nu o să ocup rândurile cu astfel de lucruri anti-superficiale. Ultimele zile au fost destul de lungi şi la cât de mult am aşteptat vinerea, nici nu îmi mai dau seama cum am ajuns să filosofez aici, unde se presupune că trebuie să ne distrăm.

Aşadar, ce-ai face?

Related Posts: