SHARE

Sanovita_28Doar 17 kilometri din cei 100 de kilometri ai viitoarei autostrăzi Deva – Lugoj sunt disponibili deocamdată. Teoretic, şoferii pot circula pe ea încă 10 kilometri, cu riscul de a ajunge în no man’s land, adică nicăieri, undeva între Lugoj şi Timişoara. Despre asta am scris AICI! Dar trebuie să vedem şi partea bună a lucrurilor. Timişoara se înconjoară de autostrăzi. Iar e aproape de Timişoara aşa că avem numai de câştigat. Partea proastă e că mai avem de aşteptat până o să fie totul ok.

Am fost la Sibiu, pe autostradă, şi m-am rătăcit de vreo trei ori. Era noapte şi ceaţă. Spre Sibiu poţi merge pe autostradă din Deva până după Sebeş, apoi parcurgi porţiunea de DN7 până la Sălişe, iar din satul ăsta şi până la destinaţia finală îţi poţi continua drumul din nou pe autostradă.

Aşa am vrut să fac însă la Sălişte am ratat intrarea pe autostradă. Apoi, la întoarcere, am ratat o altă intrare pe A1, după ce m-am încurcat într-un sens giratoriu în apropiere de Sebeş. Apoi am folosit o altă intrare pe A1, tot în zona Sebeşului, dar am mers spre Sibiu în loc să mă îndrept spre Deva. Probabil eu sunt de vină, dar nu eram singurul care s-a încurcat în labirinturile alea de la intrarea pe autostradă. În fine! It’s so stupid, vreau să zic:).

Related Posts: